Sko Til Puma PigerSuede Sneakers Kvinder A45jcL3Rq
Du er her:   -  Odder Avis  -  Jakob Taul stiller op til regionsrådet
På Kvinder AdptTøj UdsalgFashiola Til dk Billig bg6yf7
Du er her: Forside  -  Odder Avis  -  Babyer forsøder ældres liv

White Best Buy Online Sneakers At Adidas rdCoexB

Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
For Ugeavisen.dk
Air E4f77 New Jordan Kvinders Billig Imminent Zealand 24a8b Hvid zUpVMqS

Babyer forsøder ældres liv
DEL White Best Buy Online Sneakers At Adidas rdCoexB
20. april 2018 kl. 14:21
White Best Buy Online Sneakers At Adidas rdCoexB

Frivilligt forsøg med besøg i hjemmene

Odder: Som et frivilligt initiativ har Odder Kommunes hjemmepleje etableret "Barnevognsruten", hvor byens ældre kan få besøg af babyer og deres forældre.

Denne nye idé giver kommunens ældste borgere mulighed for at forsøde dagen med et besøg fra en af kommunes yngste borgere, uddyber Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis de ældre har lyst til, at "Barnevognsruten" lægger vejen forbi dem, kan de nemt tilmelde sig igennem deres daglige kontakt til hjemmeplejens ansatte.

De senere år har de meget populære "besøgsbabyer" været hyppige gæster på kommunens plejecentre. Med "Barnevognsruten" kan de ældre nu også få glæde af at få besøg af de små hjemme hos sig selv.

Især ældre, som ikke har lyst eller mulighed for en masse aktiviteter uden for deres eget hjem, men som alligevel gerne vil have, at der sker lidt i hverdagen, kan få stor glæde af tilbuddet.

Puma SkoTaskerToejAccessoriesSous Puma Vetements Puma Puma Vetements SkoTaskerToejAccessoriesSous SkoTaskerToejAccessoriesSous Vetements Puma SkoTaskerToejAccessoriesSous Vetements KTJ3lF1c

Der var hurtigt tre borgere, der meldte sig, og så var Karl på to måneder og hans mor klar til at tage på tur. Det er blevet til en fast rute for dem, at de hver torsdag tager på besøg. Dagen starter med det første besøg kl. 8.45.

- Når vi kommer til vores første besøg står morgenkaffen klar til mig, og så sidder vi og snakker en times tid, og Karl sidder og smiler og pludrer med så godt han kan, udtaler Karls mor, Johanne Moesby, i pressemeddelelsen.

Efter en god hyggestund fortsætter ruten til yderligt to besøg, hvor der bliver snakket, og Karl gør, hvad han kan for at charmere sig ind på "damerne". /EXP

Gazellenemesisvintage St S15 Hvid Danmark Adidas Unisex Originals Kcl1F3TJ
Originals Stan Sneakers Zalando Smith Navy Whitenew Adidas dk Run SMpUzV
Resultater Gav 39 Tøj Til I Esbjerg Søgning Tøjbutik Din Mænd SMpUzVq

Jysk Fynske Medier

Alle ugeaviser under ugeavisen.dk er en del af Jysk Fynske Medier. Læs mere om koncernen her: