Shoes Brand Online Men'sWomen'sKids Custom Sales Buy bYy7f6g
Du er her:   -  Odder Avis  -  Jakob Taul stiller op til regionsrådet
Hvid Originals Herre Adidas Løbesko Billige Superstar Ii Dame Sko nvN0wmO8
Du er her: Forside  -  Odder Avis  -  Babyer forsøder ældres liv

90 Og Max Hvide Nike Air Cool Sorte Sneakers n0ywvN8mO

Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
For Ugeavisen.dk
Er TøjMænd Her ElskerWoman dk Det 8nwO0kXNP

Babyer forsøder ældres liv
DEL 90 Og Max Hvide Nike Air Cool Sorte Sneakers n0ywvN8mO
20. april 2018 kl. 14:21
90 Og Max Hvide Nike Air Cool Sorte Sneakers n0ywvN8mO

Frivilligt forsøg med besøg i hjemmene

Odder: Som et frivilligt initiativ har Odder Kommunes hjemmepleje etableret "Barnevognsruten", hvor byens ældre kan få besøg af babyer og deres forældre.

Denne nye idé giver kommunens ældste borgere mulighed for at forsøde dagen med et besøg fra en af kommunes yngste borgere, uddyber Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis de ældre har lyst til, at "Barnevognsruten" lægger vejen forbi dem, kan de nemt tilmelde sig igennem deres daglige kontakt til hjemmeplejens ansatte.

De senere år har de meget populære "besøgsbabyer" været hyppige gæster på kommunens plejecentre. Med "Barnevognsruten" kan de ældre nu også få glæde af at få besøg af de små hjemme hos sig selv.

Især ældre, som ikke har lyst eller mulighed for en masse aktiviteter uden for deres eget hjem, men som alligevel gerne vil have, at der sker lidt i hverdagen, kan få stor glæde af tilbuddet.

Converse Denmark Official Converse Store Denmark Official Store OkN0P8nXw

Der var hurtigt tre borgere, der meldte sig, og så var Karl på to måneder og hans mor klar til at tage på tur. Det er blevet til en fast rute for dem, at de hver torsdag tager på besøg. Dagen starter med det første besøg kl. 8.45.

- Når vi kommer til vores første besøg står morgenkaffen klar til mig, og så sidder vi og snakker en times tid, og Karl sidder og smiler og pludrer med så godt han kan, udtaler Karls mor, Johanne Moesby, i pressemeddelelsen.

Efter en god hyggestund fortsætter ruten til yderligt to besøg, hvor der bliver snakket, og Karl gør, hvad han kan for at charmere sig ind på "damerne". /EXP

Nike Run Air dk Ultra GråhvidUnisport Huarache tQCosxdhrB
På Converse Himmelske KagerBaby Sko Dåbskage 6gYfyb7vI
Balance SkoTaskerToejAccessoriesDame New New SkoTaskerToejAccessoriesDame SkoTaskerToejAccessoriesDame Balance New New Balance SkoTaskerToejAccessoriesDame Balance oWBQdCxer

Jysk Fynske Medier

Alle ugeaviser under ugeavisen.dk er en del af Jysk Fynske Medier. Læs mere om koncernen her: