Speed Speed WomenBalenciaga Trainers For Speed WomenBalenciaga Trainers Trainers For Trainers For WomenBalenciaga Speed 0PZOXNnwk8
Du er her:   -  Odder Avis  -  Jakob Taul stiller op til regionsrådet
Lindra Från Med Hälsporren Sandaler Och Jobi Sammen Skor På tdxhsrCQBo
Du er her: Forside  -  Odder Avis  -  Babyer forsøder ældres liv

Suede Sneakers Tropical Pris Rabat Puma Dame Grønwhite qVpMSUGz

Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
For Ugeavisen.dk
Adidas At Boost Ultra Sale WhiteShoes Online For 15lKFJ3ucT

Babyer forsøder ældres liv
DEL Suede Sneakers Tropical Pris Rabat Puma Dame Grønwhite qVpMSUGz
20. april 2018 kl. 14:21
Suede Sneakers Tropical Pris Rabat Puma Dame Grønwhite qVpMSUGz

Frivilligt forsøg med besøg i hjemmene

Odder: Som et frivilligt initiativ har Odder Kommunes hjemmepleje etableret "Barnevognsruten", hvor byens ældre kan få besøg af babyer og deres forældre.

Denne nye idé giver kommunens ældste borgere mulighed for at forsøde dagen med et besøg fra en af kommunes yngste borgere, uddyber Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis de ældre har lyst til, at "Barnevognsruten" lægger vejen forbi dem, kan de nemt tilmelde sig igennem deres daglige kontakt til hjemmeplejens ansatte.

De senere år har de meget populære "besøgsbabyer" været hyppige gæster på kommunens plejecentre. Med "Barnevognsruten" kan de ældre nu også få glæde af at få besøg af de små hjemme hos sig selv.

Især ældre, som ikke har lyst eller mulighed for en masse aktiviteter uden for deres eget hjem, men som alligevel gerne vil have, at der sker lidt i hverdagen, kan få stor glæde af tilbuddet.

Samsøe Og Jakker Strik Online Samsoe Kjoler Shop 5R34ALqj

Der var hurtigt tre borgere, der meldte sig, og så var Karl på to måneder og hans mor klar til at tage på tur. Det er blevet til en fast rute for dem, at de hver torsdag tager på besøg. Dagen starter med det første besøg kl. 8.45.

- Når vi kommer til vores første besøg står morgenkaffen klar til mig, og så sidder vi og snakker en times tid, og Karl sidder og smiler og pludrer med så godt han kan, udtaler Karls mor, Johanne Moesby, i pressemeddelelsen.

Efter en god hyggestund fortsætter ruten til yderligt to besøg, hvor der bliver snakket, og Karl gør, hvad han kan for at charmere sig ind på "damerne". /EXP

Sko Til Kvinder DameskoShop Online Vores Bianco™ Kollektion Af H9WIED2
Air 3 dk Max Sequent GsbørnSportsbrands Nike v0Nnm8w
Sko Sort Nike Air UdsalgHerre 97 Kpu Max LpGSzMqUV

Jysk Fynske Medier

Alle ugeaviser under ugeavisen.dk er en del af Jysk Fynske Medier. Læs mere om koncernen her: