Home Replica Herre Football • Tøj Japan Association Fodbold Mænd OPiukZXT
Du er her:   -  Odder Avis  -  Jakob Taul stiller op til regionsrådet
6bcca Ffa3e Clearance Zx Zalando Hvid Flux ordQCEWxBe
Du er her: Forside  -  Odder Avis  -  Babyer forsøder ældres liv

Outlet Oransje Running Bb1694 Adidas Dame X Ultraboost Clima 35jRL4A

Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
Babyerne kommer rundt for at forsøde de ældres liv. Pr-foto
For Ugeavisen.dk
Adidas Shoes Men For Men Adidas For Shoes SaleEbay Adidas SaleEbay Shoes For pSzMUV

Babyer forsøder ældres liv
DEL Outlet Oransje Running Bb1694 Adidas Dame X Ultraboost Clima 35jRL4A
20. april 2018 kl. 14:21
Outlet Oransje Running Bb1694 Adidas Dame X Ultraboost Clima 35jRL4A

Frivilligt forsøg med besøg i hjemmene

Odder: Som et frivilligt initiativ har Odder Kommunes hjemmepleje etableret "Barnevognsruten", hvor byens ældre kan få besøg af babyer og deres forældre.

Denne nye idé giver kommunens ældste borgere mulighed for at forsøde dagen med et besøg fra en af kommunes yngste borgere, uddyber Odder Kommune i en pressemeddelelse.

Hvis de ældre har lyst til, at "Barnevognsruten" lægger vejen forbi dem, kan de nemt tilmelde sig igennem deres daglige kontakt til hjemmeplejens ansatte.

De senere år har de meget populære "besøgsbabyer" været hyppige gæster på kommunens plejecentre. Med "Barnevognsruten" kan de ældre nu også få glæde af at få besøg af de små hjemme hos sig selv.

Især ældre, som ikke har lyst eller mulighed for en masse aktiviteter uden for deres eget hjem, men som alligevel gerne vil have, at der sker lidt i hverdagen, kan få stor glæde af tilbuddet.

Guld Adidas New Burgundymatte Cq2486 York SzpUMqV

Der var hurtigt tre borgere, der meldte sig, og så var Karl på to måneder og hans mor klar til at tage på tur. Det er blevet til en fast rute for dem, at de hver torsdag tager på besøg. Dagen starter med det første besøg kl. 8.45.

- Når vi kommer til vores første besøg står morgenkaffen klar til mig, og så sidder vi og snakker en times tid, og Karl sidder og smiler og pludrer med så godt han kan, udtaler Karls mor, Johanne Moesby, i pressemeddelelsen.

Efter en god hyggestund fortsætter ruten til yderligt to besøg, hvor der bliver snakket, og Karl gør, hvad han kan for at charmere sig ind på "damerne". /EXP

Gråsølv Superstar Adidas Sneakers Gråsølv Gråsølv Superstar Adidas Adidas Sneakers Sneakers Superstar XZiTPOku
Gratis BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel Gratis BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel Gratis BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel Gratis BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel Gratis Gratis Gratis Gratis BillederMandPersonKvindeHårHanPortrætModel n8v0wmON
Loop Kr457 7j0fj780014 Sko Racer 24 Vit Adidas Originals Baby MUpqSzV

Jysk Fynske Medier

Alle ugeaviser under ugeavisen.dk er en del af Jysk Fynske Medier. Læs mere om koncernen her: